Skip to content

Ammunta

Yhdistys järjestää jäsenilleen kesäkaudella ampumatoimintaa. Toiminta keskittyy pääasiallisesti Suvipielisen ampumaradalle jossa järjestämme kesäkaudella ohjattuja harjoituksia kaksi kertaa viikossa. Suvipielisellä ammutaan .22 kaliiperin pistooleilla 25 metrin matkalta ja .22 kaliiperin kivääreillä 50 metrin matkalta. Harjoituksissa keskitytään reserviläisammuntalajeja tukevaan harjoitteluun (pistoolissa kouluammunta ja pikapistooliammunta ja kiväärissä kolmiasentoinen ammunta). Harjoitukset huipentuvat loppukaudesta järjestettäviin yhdistyksen kilpailuihin.

Pienoiskivääriammunnan lisäksi yhdistyksemme tarjoaa mahdollisuuksia kivääri ja (iso)pistoolilajien harjoitteluun yhteistyössä Etelä-Hämeen Reserviläispiirin kanssa Hätilän ja Parolannummen ampumaradoilla. Yhdistyksessämme onkin runsaasti perinneampujia.

Yhdistyksellä on .22 kaliiperin pistooleja ja kiväärejä sekä perinnekivääri, jotka ovat jäsenistön käytettävissä ohjatuissa harjoituksissa. Tarvittaessa yhdistys tarjoaa aseen ja tarvittavan määrän patruunoita harjoituskohtaisella kertamaksulla.

Yhdistys toimii järjestävänä seurana Etelä-Hämeen reserviläispiirien perinnekiväärikilpailulle keväisin ja pistooliampumajuoksukilpailulle kesäisin. Lisäksi yhdistys järjestää kesäisin vapaamuotoisen ampumaviikonlopun Tarusjärven harjoitusalueella.

Yhdistyksemme on koonnut ohjeita ampumaharrastuksen aloittamisesta, harjoitusmahdollisuuksista sekä aselupien hankinnasta.

OHJE

Yhdistyksemme on asettanut poliisin hyväksymiä ampuma-asekouluttajia, jotka opastavat jäseniä edellä mainituissa asiossa ja kirjoittavat aselupien hankinnassa tarvittavia harrastustodistuksia.

Tervetuloa mukaan ampumatoimintaan!

Antti Heikkinen
antti.heikkinen2@outlook.com
040-5574486